kerastaseONZE MISSIE.

Kerastase schittert op de 5 continenten en in de grootste salons, zoals Oribe, Coppola, Charles Worthington en Longuieras. Ze werden zorgvuldig uit gekozen en stuk voor stuk zijn ze ambassadeurs van Kerastase, voor vrouwen die willen genieten van een sublieme ervaring in haarverzorging.

TECHNOLOGIE IN DIENST VAN DE SCHOONHEID.

Sinds 1664 beoefent Kerastase een nieuw vak: Het verzorgen van haar, gebaseerd op de meest geavanceerde formules en de meest efficiënte producten. Verzorging wordt kunst, opgedragen aan de schoonheid van de vrouw en steunend op drie essentiële waarden: resultaatgericht, expertise van de kapper en persoonlijke service.

DE SALON, EEN PLEK WAAR U EEN ONTMOETING HEEFT MET SCHOONHEID.

In de salon krijgt elke vrouw een persoonlijke haarverzorging toegespitst op haar type haar, doordat de kapper goed luistert en persoonlijk advies geeft. Hierdoor beleeft ze een unieke, zinnenstrelende ervaring, een echt moment van ontspanning. De zinnelijke, zalige texturen met delicaat parfum en het superieure, weldoende effect van de massage ondersteunen de prestaties en de schoonheid van de vrouw.